Rólunk

Hazai márka vagyunk, a rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki.

Rendelésedet maximum 3 munkanap alatt kiszállítjuk.

A kiszállítás alapdíja bruttó 1 500 Ft, Bruttó 30 000 Ft összeg feletti rendelés esetén INGYENES, ellenben utánvételes fizetés esetén plusz bruttó 490 Ft-ot számítunk fel.

Felhasználási feltételek

A Kidbalance egy nagyon mozgékony játék, így az ilyen típusú játékokhoz szülői vagy felnőtt felügyeletét ajánljuk, különösen a kisebb gyermekek esetében. Néhány útmutató a Kidbalance használatához:

1. Ügyeljen arra, hogy elég hely legyen (min. 1-2 méter) a  Kidbalance körül használat közben.

2. A játékhoz  csúszámentes cipő vagy zokni ajánlott.

3. A kidbalance deszkák elsősorban beltéri használatra lettek tervezve, de ettől függetlenül a szabadban is használhatók. Viszont ügyelni kell, hogy huzamosabb ideig ne maradjon kültéren, mert a víz és pára károsíthatja a fát.

4. Ne tárolja a Kidbalance deszkákat hőforrás (pl. központi fűtés) közelében és ne tárolja nedves környezetben (pl. fürdőszoba).

5. A fa (erős) fény hatására elszineződhet.

6. Azoknak a felhasználóknak, akik mozgásszervi rendszerükért fizikai terapeuta felügyelete alatt állnak vagy álltak, azt tanácsoljuk, hogy a Kidbalance megfelelő használata érdekében lépjenek kapcsolatba ezzel a terapeutával.

7. A kezeletlen EKO filc tönkremehet. Ennek nincs hatása a használatra. A foltosodást szöszvágóval vagy kézzel távolíthatja el. A gyapjú vagy szintetikus szőnyegen a filccen való lötyögés extra kopást ad a filcnek az egymásba illeszkedő szálak miatt. Erre a kopásra nem terjed ki a garancia.

8. A Kidbalance Original használata során javasoljuk, hogy használjon szőnyeget, ha sérülékeny vagy nem karcálló a padló.

Tisztítás és karbantartás

Javasoljuk, hogy a Kidbalance deszkákat nedves ronggyal vagy ruhával tisztítsa meg, szükség esetén tisztítószerrel kombinálva. Fontos, hogy tisztíts után száraz ruhával törölje le. Ne nedvesítse túl a deszkát, mert az a ragasztó leválásához vagy a deszka deformálódásához vezethet.

A Kidbalance deszkák ezen kívül nem igényelnek különösebb karbantartást.